Buitencoach

Buitencoaching

Buitencoaching is precies wat het woord zegt: coaching en begeleiding in de buitenlucht. Ik neem je mee de natuur in en breng je letterlijk in beweging. Dat praat vaak ook makkelijker.
Hoe dat komt? Omdat de hoeveelheid prikkels buiten in de natuur veel kleiner is. Je zult ervaren dat de natuur vol zit met structuur en herhaling. Dat geeft de rust en de ruimte om je vraag duidelijker te krijgen.

En wist je dat het zuurstofgehalte in het bos veel groter is dan binnen of in de stad? Ook dat helpt om helderheid te krijgen over de vraagstukken in je leven.
Voor veel vragen die wij in ons dagelijkse leven tegenkomen, zijn voorbeelden te vinden in de natuur. En je kunt ook zien hoe de natuur dat heeft opgelost. Je hoeft niet alles zelf te bedenken. Soms kun je gewoon afkijken.

Hoe ziet een traject er uit?

De coaching vindt zo veel mogelijk plaats in de vrije natuur.


Ook drukmassage kan onderdeel uitmaken van het coachingstraject. Een sessie massagecoaching bestaat voor en deel uit coaching (binnen of buiten) en een deel uit massage.
Zowel massage als buitencoaching staan voor mij nooit op zichzelf. Deze beide vormen van coaching zijn een hulpmiddel om de vraag en de oplossingsrichting helder te krijgen.

Coaching geeft nooit een kant en klaar antwoord op een vraag, maar helpt om de mogelijke oorzaak te vinden, om daarna samen te onderzoeken hoe je dat kunt oplossen. Vaak weet jij (of jouw lichaam) het antwoord al, maar heb je wat hulp nodig om dit helder te krijgen.

Voor wie?

Voor iedereen die antwoord zoekt op grote en kleine vragen in het leven, in elke levensfase.

Buitencoaching en drukmassage kunnen ook ingezet worden als onderdeel van een traject levenscoaching.