Levenscoach

Levenscoaching

Bij levenscoaching gaan we heel praktisch aan het werk. Jij weet zelf het beste waar en wanneer je tegen moeilijkheden of obstakels aanloopt en waarover je vragen hebt.
Elke levensfase brengt zo zijn eigen problemen met zich mee. We gaan dus eerst kijken wat jouw vraag is. Dat kan gaan over praktische zaken zoals je financiële administratie, je huishouden of het op orde houden van je werkplek, maar ook over problemen in het sociale contact met je gezin, je vrienden, collega’s of je leidinggevende. Ook begeleiding bij re-integratie op het werk kan een hulpvraag zijn.
Op basis van die praktische vraag gaan we samen op zoek naar een praktische oplossing, die je meteen kan toepassen in je dagelijks leven.

Hoe ziet een traject er uit?

Levenscoaching is altijd maatwerk en kan bestaan uit praktische gesprekken (vaak thuis, maar kan ook ergens anders), buitencoaching en bijvoorbeeld drukmassage.


Op basis van jouw vraag kijken we wat we gaan doen, hoe vaak en hoe lang. Als het nodig is, kunnen we ook de omgeving betrekken bij de begeleiding, zoals je partner, andere gezinsleden of collega's.

Voordat we beginnen

Na je aanmelding maken we eerst kennis om te kijken of het klikt. Dat is belangrijk voor een goede begeleiding.
Als we besluiten om samen aan de slag te gaan, omschrijven we het doel van de begeleiding en krijg je een zorgovereenkomst met onze afspraken. Vanaf dat moment start de begeleiding.

Voor wie?

Deze begeleiding is vooral gericht op mensen met Autisme (ASS) vanaf 18 jaar (normaal en hoger functionerend).